• Машина за бонбони
 • Чоколадо машина
 • Други машини за бонбони
 • За нас
 • За нас

За компанијата

Шангај Candy Machine Co., Ltd. е основана во 2002 година, лоцирана во Шангај со удобен транспортен пристап.Тој е професионален производител на кондиторски машини и давател на решенија за технологија за производство на слатки за глобалните корисници.
По повеќе од 18 години континуиран развој и иновации, SHANGHAI CANDY стана водечки и светски познат производител на кондиторска опрема.

Гледај Повеќе

нашите услуги

Производител на професионални кондиторски машини и давател на решенија за технологија за производство на слатки.

 • Производи

  Производи

  Шангај Кенди е специјализиран за истражување и развој, производство и маркетинг на машини за слатки и машини за чоколади.

 • Сервис

  Сервис

  CANDY обезбедува гарантен период од 12 месеци од датумот на снабдување против какви било производствени дефекти и неисправни материјали.

 • контакт

  контакт

  Достапни се приспособени машини за слатки и калапи за слатки.Добредојдовте да ја споделите вашата идеја со нас, ајде да работиме заедно за да го направиме животот покреативен.

нашите производи

Основни вредности на компанијата --- Искреност, иновација, одговорност, соработка.

доверливи партнери

 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери
 • Партнери